Vloerenspecialistaanhuis.nl

Vloeren Amsterdam

Bent u verschillende vloeren in Amsterdam aan het vergelijken? Dan moet u zeker ons uitgebreide aanbod bekijken. Bezoek onze website en ontvang gratis advies van onze specialisten!

(4,5) Fantastische resultaten (51) beoordelingen

Vloeren Amsterdam: voor iedereen keus

Wilt u een nieuwe vloer plaatsen in uw woning en bent u op zoek naar een duurzame en kwalitatieve vloer in Amsterdam? Dan bent u bij de Vloerenspecialist helemaal aan het juiste adres. Met onze ruime aanbod en mogelijkheden tot maatwerk, zult u gegarandeerd vinden wat u zoekt.

Uw specialist in vloeren in Amsterdam

De naam verklapt het al; wij zijn dé specialist op het gebied van vloeren in Amsterdam. Wij begrijpen als geen ander dat het kiezen van een geschikte vloer een belangrijke keuze is. Een vloer zorgt voor sfeer in huis en als het er eenmaal ligt, gaat het jarenlang mee. In ons assortiment zult u enkel vloeren van de beste kwaliteit vinden. Al onze producten zijn duurzaam.


Wij hechten veel waarde aan het leveren van goede service en kwaliteit; hierom kunt u bij ons alleen het beste verwachten!

In ons assortiment vindt u de volgende soorten vloeren in Utrecht:


PVC-vloeren in Amsterdam

Wilt u een chique vloer dat ook nog eens erg makkelijk is in de onderhoud? Bij de Vloerenspecialist vindt u een ruim aanbod aan luxe PVC-vloeren. Een PVC-vloer ziet eruit als een stenen of houten vloer en voelt ook zo aan dankzij het reliëf in de toplaag. In onze showroom die online staat bij producten staan een groot aanbod van verschillende soorten vloeren en merken. Uiteraard kunt u voor deskundig advies ook onze adviseurs raadplegen.

Een PVC-vloer is erg geschikt ter isolatie en gaat goed samen met vloerverwarming en –koeling. Onze PVC-vloeren zijn voorzien van een antislip laag en zijn zeer gemakkelijk in de onderhoud. U veegt deze binnen enkele seconden weer schoon. Als laatst is een PVC-vloer erg sterk en kan deze prima tegen een stootje.


Onze marmoleum vloer

Een marmoleum vloer is een natuurproduct gemaakt van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Deze vloer wordt gemaakt van enkel natuurlijke grondstoffen. Deze vloeren zijn erg populair; dit komt vooral door de natuurlijke samenstelling. Hiernaast straalt marmoleum design en authenticiteit uit.


Bij ons koopt u een product van topkwaliteit, waarvan de duurzame schoonheid is gegarandeerd!

Onze speciale vinyl vloeren

Wilt u een vinyl vloer laten leggen? Dan is een Novilon een uitstekende keuze. Deze vloer is eenvoudig in het onderhoud, duurzaam en dankzij de veerkracht zeer comfortabel. Hiernaast ziet een vinyl vloer er prachtig uit door de warme uitstraling. Deze vloer is zeer betaalbaar en geschikt voor iedere woongebruiker.

Korte levertijd en gratis meet- en legservice

Als u een vloer bij ons besteld, wordt deze al snel geleverd. De levertijd is 1 à 2 weken en verschilt per type vloer. Wanneer de vloer is geleverd, kunnen wij deze voor u leggen. Net als het advies aan huis is dit een gratis service van ons. In overleg met u plannen we een geschikt bezorg- en legmoment. De prijzen die wij hanteren voor de vloeren zijn inclusief BTW, 2mm vloer egaliseren en het plaatsen van de vloeren in Utrecht.

Koop nu uw nieuwe vloer!

Bent u ook op zoek naar een nieuwe vloer wat een echte eyecatcher zal zijn? Wilt u ook sfeer toevoegen aan uw woning en dit kundig laten gebeuren? Neem dan contact met ons op! Vraag online uw vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur terug.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten over het leggen van een vloer in Amsterdam en omstreken of wilt u gratis advies ontvangen? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren. Indien gewenst kunnen we bij u thuis langs komen om u persoonlijk te adviseren.

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157