Striato Linear

Een Forbo marmoleum Striato vloer kopen? Dan bent u bij Vloerenspecialist aan Huis op de goede plek beland! De Forbo marmoleum Striato wordt geproduceerd door het bedrijf Forbo, een uit Nederland afkomstig vloerenbedrijf. Marmoleum vloeren (een merknaam voor linoleum vloeren) zijn milieuvriendelijke en duurzame vloeren, die gemaakt worden van natuurlijke grondstoffen. Bekijk de onderstaande collectie en vraag eenvoudig een staal aan.

Resultaat 1–15 van de 18 resultaten wordt getoond

De voordelen van de Forbo marmoleum Striato vloer

Door voor de Forbo marmoleum Striato vloer te kiezen, kiest u voor een vloer met allerlei gunstige kenmerken. Het is dan ook niet verrassend dat linoleum vloeren tegenwoordig steeds meer in populariteit groeien. De Striato vloer heeft neutrale, warme en grijzige kleuren, die variëren van licht tot donker.

  • Past goed bij moderne of trendy panden;
  • Milieukeur: gemaakt van natuurlijke grondstoffen, CO2 neutraal, PVC vrij en erg duurzaam;
  • Verkrijgbaar tegen aantrekkelijke tarieven;
  • Gemakkelijk te onderhouden;
  • Afwerking van hoge kwaliteit;
  • Is zowel hitte-, vocht-, slijtage- als krasbestendig;
  • Veerkrachtig;
  • Stoot vuil af, waardoor het een goede keuze voor mensen met luchtwegproblemen is;
  • Werkt prima in combinatie met vloerverwarming.

Wij komen graag bij u langs!

Vloerenspecialist aan Huis is een in vloeren gespecialiseerd bedrijf dat in Amsterdam en omgeving werkzaam is. We zijn in 2017 door Dennis opgericht, nadat hij na 20 jaar werken in de vloerenbranche toe was aan een nieuwe uitdaging. Met zijn eigen bedrijf biedt Dennis persoonlijke service en komt hij graag bij u op locatie langs. Dat stelt hem in staat om persoonlijk vrijblijvend advies te verstrekken, metingen te doen en een scherpe prijsopgave op maat op te stellen.

Vloerenspecialist aan Huis stelt altijd binnen uiterlijk 24 uur de offerte voor de Forbo marmoleum Striato vloer op.

Neem contact met ons op!

Een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek en offerte op maat? Vloerenspecialist aan Huis komt graag bij u aan huis in Amsterdam en omstreken! Voor vragen, opmerkingen, advies of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 020 – 3419597 of 06 – 45771157. Ook kunt u een bericht sturen door het online contactformulier op de website in te vullen.

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157