Vloerenspecialistaanhuis.nl

Over ons

Wij van de VloerenSpecialist helpen u graag met het uitkiezen van een geschikte vloer op maat. Bent u benieuwd wie wij zijn? Op deze over ons pagina stellen we onszelf graag aan u voor.

(4,5) Fantastische resultaten (51) beoordelingen

Over ons

Bij Vloerenspecialist aan Huis heten we u van harte welkom! Onze naam zegt het al: we zijn gespecialiseerd in vloeren van topkwaliteit. We begrijpen als geen ander dat het kiezen van een nieuwe vloer een belangrijke beslissing is. Een vloer bepaalt immers de sfeer in uw huis en gaat vaak vele jaren mee. Daarom bieden we alleen vloeren aan die aan onze strenge kwaliteitsnormen voldoen en daarnaast zijn al onze producten duurzaam. Heeft u online en offerte aangevraagd? Binnen 24 uur ontvangt u deze terug in uw mailbox. Binnen 4 weken kunnen we de vloer bij u gaan leggen.

Dennis

Als oprichter van de Vloerenspecialist en met meer dan 25 jaar werkervaring in de vloerenbranche weet hij als geen ander aan welke kenmerken een kwalitatief goede vloer moet voldoen en welke vloer het beste tot zijn recht komt in een ruimte. Dennis denkt graag met u mee en geeft u advies op maat. Hij hecht veel waarde aan kwaliteit en service, en zal er dan ook alles aan doen om u te helpen bij het maken van een geschikte keuze.

Nancy

Nancy is het hart van ons team. Ze behandelt vragen en opmerkingen en maakt de offertes voor u op. Ze zorgt ervoor dat u tevreden bent en blijft met uw aankoop en bestelt de staaltjes, zodat u de perfecte vloer kunt kiezen. Bij Nancy en ons team bent u in goede handen! (Bel ons vandaag nog!)

Mike

Mike is vanaf het begin werkzaam bij ons bedrijf en is al een ervaren stoffeerder geworden. Hij is zeer gedreven om het beste resultaat neer te zetten. Als oudste zoon van Nancy en Dennis heeft Mike een passie voor vloeren geërfd en werkt hij hard om vakmanschap te leveren. Met zijn expertise en toewijding zorgt Mike ervoor dat uw vloer op professionele wijze geïnstalleerd wordt.

Dylan

Dylan is onze leerling stoffeerder en is gedreven om het vak te leren. Elke vloer is voor hem een nieuw project waar hij 100% inzet toont. Met zijn enthousiasme en leergierigheid ondersteunt Dylan ons team bij het installeren van vloeren. We zijn ervan overtuigd dat hij zich zal ontwikkelen tot een bekwame stoffeerder onder de begeleiding van ons ervaren team.

Joey

Joey is voornamelijk tijdens de vakanties bij ons werkzaam en is in het dagelijks leven in opleiding bij Defensie. Als jongste zoon van Nancy en Dennis is Joey toch erg betrokken bij ons bedrijf en draagt hij zijn steentje bij wanneer hij beschikbaar is. Zijn gedisciplineerde achtergrond bij Defensie en zijn toewijding aan zijn werk maken Joey een waardevol lid van ons team, zelfs tijdens zijn tijdelijke aanwezigheid.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten over het leggen van een vloer in Amsterdam en omstreken of wilt u gratis advies ontvangen? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren. Indien gewenst kunnen we bij u thuis langs komen om u persoonlijk te adviseren.

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157