Marmoleum Cocoa

Marmoleum Cocoa Vloeren, ook bekend als Forbo Cocoa Vloeren, is een populair en milieuvriendelijk vloer die steeds meer populariteit wint in Nederland en daarbuiten. Het is gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is uit de marmoleum collectie.

Resultaat 1–15 van de 16 resultaten wordt getoond

Wat zijn Marmoleum Cocoa vloeren?

Marmoleum Cocoa vloeren zijn vloeren gemaakt van marmoleum die worden geproduceerd door Forbo, een wereldleider in vloeroplossingen. Het is gemaakt van een combinatie van natuurlijke en duurzame materialen en daardoor erg milieuvriendelijk. Binnen de Cocao lijn van marmoleum zijn er diverse varianten mogelijk, waaronder de Earl Grey Chocolate of de White Chocolate.

Kenmerken van Marmoleum Cocoa vloeren

  • Gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen
  • Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geluidsabsorberend en veerkrachtig
  • Eenvoudig te reinigen en te onderhouden
  • Bestand tegen krassen en vlekken

Forbo Cocoa vloer onderhouden

Net als alle andere vloeren vergt ook de marmoleum Cocoa vloer onderhoud. Vloeren van het merk Forbo zijn al voorzien van een sterk beschermende laag, dankzij de Monel film laag die erop is aangebracht. Hierdoor is het schoonmaken en onderhouden van de vloer een fluitje van een cent. Wij raden aan de vloer regelmatig te reinigen door stof van het oppervlakte te verwijderen. De vloerbedekking behoeft daarnaast een grondige periodieke reiniging. Daarvoor raden we Monel en een mop aan.

Prijs van de marmoleum Cocoa vloer

Benieuwd naar de prijs van een marmoleum Cocoa vloer bij u thuis of op kantoor? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Vloerenspecialist Aan Huis. U ontvangt deze al binnen 24 uur na de afspraak. Wij komen ook graag bij u op locatie langs voor gratis advies en opmetingen.

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157