Vloerenspecialistaanhuis.nl

Marmoleumvloer in Amsterdam

Wilt u graag een marmoleum vloer in Amsterdam bestellen of laten leggen in uw huis? Ontdek het aanbod van dé Vloerenspecialist!

(4,5) Fantastische resultaten (51) beoordelingen

Marmoleum vloer in Amsterdam en omstreken

Wilt u graag een marmoleum vloer laten leggen in Amsterdam? Maak dan kennis met Vloerenspecialist aan Huis, dé specialist op het gebied van vloeren. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het leggen van marmoleum vloeren in Amsterdam of omgeving. Onze vloeren krijgen we geleverd van Forbo. Deze leverancier is een bekende naam in de vloerenwereld. Dat betekent dat de materialen die we gebruiken van hoge kwaliteit zijn.


Wilt u graag een gratis en geheel vrijblijvende offerte op maat van ons ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Ontdek de voordelen van een marmoleum vloer in Amsterdam

  • Volledig CO2-neutraal vanwege hernieuwbare natuurproducten
  • Een vloer met een authentieke design uitstraling
  • De vloeren zijn hypoallergeen, dus ideaal voor mensen met astma of allergieën
  • Zeer slijtvast en blijven voor een zeer lange tijd mooi
  • Gemakkelijk schoon te maken én houden
  • Betere geluidsisolatie en -absorptie
  • Te combineren met vloerverwarming

Nieuwe collectie 2024

Marmoleum walton 3378 stucco

49,95 per M²

Marmoleum walton 3374 cobalt grey

49,95 per M²

Marmoleum cocoa 3585 stracciatella

49,95 per M²

Marmoleum cocoa 3596 hummus

49,95 per M²

Populaire vloeren

Marmoleum VT wonen Zilver VTW07

49,95 per M²

Marmoleum walton titanium 3369

49,95 per M²

Marmoleum concrete 3749 Arctic

49,95 per M²

Marmoleum cocoa earl grey chocolate 3582

49,95 per M²

Wat is een marmoleum vloer?

Marmoleum is een stevige vloer die wel tegen een krasje of stootje kan en waar u jarenlang van gaat genieten. Een marmoleum vloer is een vloer gemaakt van een echt natuurproduct. Marmoleum vloeren zijn namelijk gemaakt van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen; ofwel hernieuwbare, natuurlijk grondstoffen en materialen. Dit maakt dat marmoleum een van de meest duurzame en verantwoorde soorten vloerbedekkingen is. Daarnaast is dit materiaal antistatisch, wat inhoudt dat het weinig vuil of stof aantrekt. Zo houdt u uw woning of bedrijfspand eenvoudig schoon.

Marmoleum: een oer-Hollands product

Misschien leuk om te weten, maar marmoleum is een op-en-top Hollands product. Deze duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer wordt nog altijd volgens het ruim 150 jaar oude recept gemaakt. Wat het beste is aan dit recept? Marmoleum is volledig biologisch afbreekbaar en is uitermate geschikt voor hergebruik. Marmoleum vloer in Amsterdam leggen? Vloerenspecialist aan Huis kan u een marmoleum vloer leveren en deze tevens voor u leggen tegen de scherpste prijzen.

Ons aanbod in marmoleum vloeren

De marmoleum vloeren – soms ook wel linoleum vloeren genoemd – zijn bij Vloerenspecialist aan Huis verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, motieven en vormen. Deze marmoleum vloeren zijn allemaal afkomstig van het A-merk Forbo. U heeft hier keuze uit een ruim aanbod marmoleum vloeren.


Kiest u voor een Forbo marmoleum vloer? Dan heeft u de keuze uit de volgende soorten, waar er van elk voorbeeld stalen van beschikbaar zijn:


  • Marmoleum Real: de vloer met de meeste keuze op gebied van kleurstelling. Bestaat uit twee tot vijf kleuren die samen een mooie, subtiele en chique ogende marmerstructuur vormen.
  • Marmoleum Vivace: dit is een in het oog springende, kameleonachtige vloerbedekking die bestaat uit zes tot acht verschillende kleuren.
  • Marmoleum Walton: Walton is een klassieke, hoogwaardige vloer met een minimalistische uitstraling en een glad oppervlak – ideaal voor thuis, op kantoor of andere zakelijke toepassingen.

Het team van Vloerenspecialist aan Huis

Vloerenspecialist aan Huis is een eenmanszaak van Dennis, die in 2017 is opgericht. Hij wordt bijgestaan door Nancy. Zij regelt de administratie, behandelt al uw vragen en klachten en stelt offertes op. Dennis is al meer dan 20 jaar actief in de vloerenbranche en is een echte vakman. Wij leggen onder meer een marmoleum vloer te Amsterdam, maar werken ook met PVC, vinyl, laminaat, novilon en tapijt. Dit doen we zowel voor particulieren als in zakelijke panden zoals winkels en bedrijven.

Ook in te schakelen voor installatie en onderhoud

Waagt u zich liever niet aan de installatie van uw marmoleum vloer in Amsterdam? Geen zorgen: dan regelen wij dit voor u. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud aan uw al gelegde vloer.

Vraag een voorbeeld staal aan

Wilt u een idee krijgen van hoe uw marmoleum vloer in Amsterdam er uit ziet voor u de knoop doorhakt? Vraag dan gratis en vrijblijvend een voorbeeld staal aan. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor advies of om de mogelijkheden samen door te nemen.


Neem contact op of vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over een marmoleum vloer in Amsterdam of gratis advies ontvangen? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren, wij leggen u alles uit over onze vloeren. Indien gewenst kunnen we bij u thuis langs komen om u persoonlijk te adviseren. Wij stellen ook graag een gratis offerte op maat voor u op. U krijgt de offerte binnen 24 uur van ons terug.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten over het leggen van een vloer in Amsterdam en omstreken of wilt u gratis advies ontvangen? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren. Indien gewenst kunnen we bij u thuis langs komen om u persoonlijk te adviseren.

5% korting op de gehele offerte!

Nancy helpt je graag verder

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157