mFLOR

mFLOR PVC vloeren kopen? Kies voor duurzaamheid, design en comfort en creëer een gezond leefmilieu voor mens en dier met een PVC vloer van mFLOR. De vloer vormt een sterke, waterbestendige en slijtvaste ondergrond die geschikt is voor uw woonkamer, keuken of badkamer. Daarnaast heeft u ook de keuze uit verschillende stijlen en tinten, zoals een koele tegellook, modern of een warme houtlook. Bekijk de diverse luxe PVC vloeren in ons assortiment. De mFLOR collectie in het echt bewonderen? Kom dan gerust langs in onze showroom.

Resultaat 1–15 van de 108 resultaten wordt getoond

mFLOR PVC vloer: duurzaam en comfortabel wonen

Maakt u de keuze voor een milieuvriendelijke mFLOR PVC vloer? Dan kiest u voor duurzaamheid en comfort. De collectie is niet te onderscheiden van echt hout of natuursteen. Dankzij de innovatieve en natuurgetrouwe mFLOR Natural Touch technologie zien de designvloeren van het merk mFLOR er hyperrealistisch uit. Maar wat deze vloer nog beter maakt, is dat ze ook heel natuurlijk aanvoelen. De PVC vloeren van mFLOR zijn namelijk vloeren die u met al uw zintuigen moet beleven.

Ook staan duurzaamheid en comfort hoog in het vaandel bij mFLOR. Tijdens het emissiebeperkte productieproces wordt er optimaal aandacht besteed aan uiteenlopende tests en controles, zodat het eindproduct een veilige en verantwoorde keuze is voor mens, dier en het milieu waar we in leven. Met een beperkte hoeveelheid water houdt u de mFLOR PVC vloer met eenvoud schoon en dat volledig zonder het gebruik van schadelijke schoonmaakmiddelen.

Sterke en slijtvaste eigenschappen

Door de unieke samenstelling van de stijlvolle mFLOR PVC vloeren, beschikken ze over sterke en slijtvaste eigenschappen. Het resultaat is een lange levensduur: de slijtvaste vloeren gaan tot wel 25 jaar mee. Hierdoor kunt u nog langer genieten van uw mooie kunststof vloer en zijn er minder grondstoffen nodig voor de productie van een nieuwe vloer. mFLOR PVC is ook geschikt om te combineren met vloerverwarming, wat dit een veel gekozen oplossing maakt bij renovaties.

Bijzonder aangename akoestiek

Om overlast te voorkomen is een zacht loopgeluid ideaal wanneer uw woning zich op een bovenetage of tussen andere woningen bevindt, of als u kinderen of tieners in huis hebt wonen. Doordat mFLOR PVC vloeren zijn gemaakt van synthetisch kunststof, zijn ze van nature geluidsabsorberend. Daarnaast zorgen ze ook voor een bijzonder aangename akoestiek. Er is geen sprake van nagalm, wat de kans op ongewenste geluidsweerkaatsing aanzienlijk vermindert.

Ons assortiment vloeren van mFLOR

De mFLOR PVC vloeren uit ons assortiment beschikken over subtiele nuances die nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout of natuursteen. Gaat uw voorkeur uit naar authentiek eiken, beton in diverse grijstinten of een Hongaarse punt vloer? mFLOR PVC visgraat geeft elke ruimte een luxe, maar ook huiselijke uitstraling. Maar ook in uw badkamer komt de tegellook van de PVC vloer tot zijn recht. De mFLOR vloeren zijn ideaal te combineren met elke interieurstijl. Houdt u bijvoorbeeld van industrieel, Scandinavisch of landelijk? Dan is er altijd een mFLOR PVC vloer – zowel in stroken als tegels – die hier perfect bij aansluit.

Prijzen van mFLOR PVC vloeren

De prijzen van mFLOR PVC vloeren liggen in een hoger segment, maar daar krijgt u uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en comfort voor terug. Indien u graag deze kunststof vloer in uw kantoor, hal of studeerkamer wilt leggen, is het ook mogelijk om te kiezen voor de gratis meet- en legservice van Vloerenspecialist aan Huis. Dit houdt in: een mooie mFLOR PVC vloer inclusief leggen. Zo geniet u van een lange levensduur én een professioneel gelegde vloer.

Kom langs in onze showroom

Enthousiast over de eigenschappen van de stijlvolle mFLOR PVC vloeren? Kom langs in de showroom van Vloerenspecialist aan Huis en ontdek hoe natuurlijk de kunststof vloer aanvoelt, wij zijn een van de mFLOR PVC verkooppunten in Nederland. Advies nodig of wilt u een vrijblijvende offerte op maat aanvragen? Neem gerust contact op met ons team, we helpen u graag aan een passende vloeroplossing.

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157