Marmoleum Walton

Marmoleum Walton Titanium, Marmoleum Walton Cement en Marmoleum Walton Black zijn allemaal marmoleum vloeren van het bekende merk Forbo. Ze hebben allemaal een vergelijkbare stijl maar verschillen in uitstraling en kleur. Marmoleum Walton is een zeer duurzame vloer die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en stijlen. Het is gemaakt van natuurlijke materialen, waaronder lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen. Dit maakt het een duurzame en milieuvriendelijke optie. Een van de voordelen van marmoleum Walton is dat het gemakkelijk te onderhouden is en niet snel beschadigd raakt. Het is ook een goede keuze voor mensen die graag een milieuvriendelijke vloer willen.

Resultaat 1–15 van de 16 resultaten wordt getoond

Industriële look met een Marmoleum Walton vloer

De varianten titanium en cement van marmoleum Walton zijn beide zeer populaire keuzes. Titanium heeft een mooie, lichte kleur die een frisse uitstraling geeft aan elke ruimte. Het is een zeer veelzijdige kleur die goed past bij zowel moderne als klassieke interieurs. Cement heeft daarentegen een wat stoerdere uitstraling en past goed bij een industriële inrichting vanwege de betonlook. Het is een mooie, grijze kleur die goed te combineren is met andere kleuren. Heeft u twijfels welke van de twee het beste bij uw interieur past? Vraag een staaltje aan en kom er achter.

Schakel Vloerenspecialist aan Huis in!

Als u op zoek bent naar een mooie, duurzame en milieuvriendelijke vloer, dan is marmoleum Walton zeker een goede keuze. Of u nu kiest voor titanium, cement of Forbo Walton Marmoleum, u kunt erop vertrouwen dat u een product krijgt dat jarenlang meegaat en uw huis een stijlvolle uitstraling geeft. En omdat het gemaakt is van natuurlijke materialen, kunt u er ook op vertrouwen dat het geen schadelijke stoffen bevat en goed is voor het milieu.

Vloerenspecialist aan Huis is organisatie voor Amsterdam en omstreken die gespecialiseerd is in alles wat met vloeren te maken heeft. Wij leveren vloeren op maat, installeren de vloer en leveren ook onderhoudsproducten. Een Forbo marmoleum Walton vloer gezocht? Schakel Vloerenspecialist aan Huis in en ontvang binnen 24 uur na de afspraak al de offerte!

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157