Allura Material

De Forbo Allura Material collectie geeft dat wauw-effect bij binnenkomst van een ruimte. Deze vloer oogt als steen, maar biedt het comfort van een vinyltegel. Van warme en zachte tot koele en chique tinten. Deze vloeren uit de Luxe PVC vloeren collectie heeft alles wat een mooie kamer of ruimte verdiend. Creëer zelf de luxueuze look van een marmeren of stenen tegelvloer, maar dan met de warmte van een luxe vinyltegel uit de Allura Material collectie.

Toont alle 12 resultaten

Waarom Vloerenspecialist aan Huis?

Als vloerenspecialist bieden wij u diverse voordelen waar u te allen tijde van profiteert:

  • Prijzen zijn incl. leggen en egaliseren;
  • Meer dan 20 jaar werkervaring;
  • Binnen 24 uur offerte op maat;
  • Gratis advies aan huis;
  • Korte levertijden (binnen NL);
  • Gratis meet- & legservice.

Benieuwd naar alle vloeren en hoe die bij u thuis zouden staan? Neem dan zeker contact met ons op, zodat wij bij u langs kunnen komen om u de vloeren niet enkel te laten zien, maar te laten voelen en ervaren.

Hoe werkt het?

Onze naam zegt het eigenlijk al: wij zijn de Vloerenspecialist en Huis en komen dan ook daadwerkelijk bij u thuis langs. Waar anders dan op de plaats waar je de nieuwe vloer wilt laten leggen, kun je beter kijken hoe de nieuwe vloer zal staan? Precies, er is geen betere plaats en daarom komen wij bij u langs.

Wij bieden gratis advies aan huis, op kantoor of in uw bedrijfspand. We werken door heel Noord-Holland en komen voornamelijk in Amsterdam, Zaandam en Purmerend om vloeradvies te geven.

Afspraak maken?

Wilt u graag meer weten over de Allura Material vloercollectie en zien hoe de kleuren bij u thuis of op kantoor staan? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Onze adviseur laat u graag zien wat de mogelijkheden zijn en wat mooi zou staan in uw interieur.

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157