Marmoleum Piano

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u op zoek naar een passende vloer?  Bestel dan een vloer op maat bij Vloerenspecialist aan Huis! Wij zijn gevestigd in Amsterdam en gespecialiseerd op het gebied van marmoleum vloeren. Zo hebben wij een ruim assortiment aan hoogwaardige vloeren, met onder meer de Forbo marmoleum Piano vloer. Deze vloer staat bekend om zijn zachtheid, strakheid en gladde uitstraling. De vloer zijn van het gerenommeerde Nederlandse vloerenbedrijf Forbo.

Toont alle 10 resultaten

De duurzame optie in de vloeren

Het betreft een milieuvriendelijk productieproces met grondstoffen die ruimschoots in onze natuur aanwezig zijn, zoals lijnzaadolie, kurk of houtmeel, hars en jute. Het resultaat is een duurzame vloer van hoge kwaliteit. Op zoek naar een nieuwe vloer en geïnteresseerd in de Forbo marmoleum Piano vloer? Neem dan eens contact op voor een scherpe prijsopgave op maat!

Waarom kiezen voor de Forbo marmoleum Piano vloer?

De Forbo marmoleum Piano vloer is een populaire vloer, omdat het als marmoleum vloer over kenmerken beschikt die voordelig zijn vergeleken met andere soorten vloeren. Zo is de vloer verkrijgbaar in verschillende kleuren. De vloer wordt gekenmerkt door zijn minimalistische en strakke esthetiek, in combinatie met vuilverbergende eigenschappen.

  • Goed te combineren met modernere interieurs;
  • De vloer is milieuvriendelijk: CO2 neutraal, PVC vrij en erg duurzaam;
  • Vervaardigd uit voldoende aanwezige natuurlijke grondstoffen;
  • Aantrekkelijke prijzen;
  • Makkelijk in onderhoud;
  • Afwerking van hoge kwaliteit;
  • Bestand tegen zowel hitte, vocht, slijtage als krassen;
  • Veerkrachtig;
  • Trekt geen vuil aan en dus een geschikte keuze voor mensen met luchtwegproblemen;
  • Kan samen met vloerverwarming worden geïnstalleerd.

Persoonlijke service en scherpe prijzen

Vloerenspecialist aan Huis is een in Amsterdam gevestigde onderneming dat vloeren op maat levert, installeert en onderhoudt. We zijn opgericht in 2017 door Dennis. Hij vond het na al 20 jaar in de vloerenbranche te hebben gewerkt tijd voor een nieuwe stap. Als specialist op het gebied van vloeren levert Dennis persoonlijke service. Zo komt hij graag bij u langs om u van vrijblijvend advies over vloeren te voorzien.

Ook kunnen dan direct metingen worden uitgevoerd, op basis waarvan u binnen slechts 24 uur een scherpe offerte voor de Forbo marmoleum Piano vloer of andere vloer kunt ontvangen.

Vraag direct een prijsopgave op maat aan!

Benieuwd naar de prijs van een Forbo marmoleum Piano vloer op maat? Vloerenspecialist aan Huis komt graag bij u langs. Wij kunnen bij u op locatie komen voor vrijblijvend advies en het opstellen van een scherpe offerte, welke u binnen uiterlijk 24 uur al ontvangt. Neem contact met ons op door te bellen naar 020 – 3419597 of 06 – 45771157 of het online contactformulier in te vullen.

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157