Marmoleum Splash

Woont u in de omgeving van Amsterdam en bent u op zoek naar een nieuwe Marmoleum Splash vloer? Dan bent u bij De Vloerenspecialist aan Huis op het juiste adres. Dit is een prachtige vloer met een gemarmerd patroon die opvalt door zijn subtiele geraffineerdheid. Van veraf lijkt de vloer lichtgrijs, met zachte schakeringen. Zodra je van dichtbij naar de vloer kijkt, word je verrast door het ontwerp én de mooie kleuraccenten van deze marmoleum lijn.

Toont alle 6 resultaten

Duurzame vloeren van Forbo Marmoleum Splash

Een Forbo Marmoleum Splash vloer vloer is één van de eerste CO2-neutrale vloeren van de wereld. Marmoleum wordt namelijk gemaakt van 97% aan natuurlijke materialen. Kiest u voor deze vloer, dan kiest u voor een gezond binnenklimaat én bent u vriendelijk voor het milieu. Planet friendly en design gaan hand in hand!

Doordat u een keuze kunt maken uit de uitgebreide Marmoleum Splash collectie, zijn de mogelijkheden eindeloos. De kleurencombinaties waar je uit kunt kiezen zijn veelzijdig. Zo kunt u ze prima gebruiken in combinatie met hout en steen. Het doel van het merk? Het bieden van een excellente vloer met optimale eigenschappen voor echt iedere omgeving.

Een vloer die hygiënisch is en compleet geïnspireerd is door de natuur. Hiermee brengt u de natuur naar binnen.

Meer dan 20 jaar ervaring

We vertellen u graag meer over De Vloerenspecialist aan Huis. De naam doet het bedrijf eer aan. Doordat de medewerkers dé specialist zijn, begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk een mooie en kwalitatieve vloer is. Een vloer zorgt eenmaal voor sfeer in huis en ligt er zeker een aantal jaar. De oprichter heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het vak!

Hij weet dus als geen ander wat kenmerkend is voor een goede vloer. Hij denkt graag met u mee. Kiest u voor De Vloerenspecialist aan Huis voor een Forbo Marmoleum Splash vloer?

Dan geniet u van:

  • Prijzen inclusief leggen en egaliseren
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een offerte op maat binnen 24 uur
  • Gratis advies aan Huis

Met meer dan 20 jaar werkervaring in de vloerenbranche weet de oprichter als geen ander aan welke kenmerken een kwalitatief goede vloer moet voldoen en welke vloer het mooist staat in een ruimte.

Maak een keuze uit de Marmoleum Splash collectie

Ziet u één van de prachtige Forbo Marmoleum Splash vloeren uit de Marmoleum Splash collectie al bij u in huis liggen? Neem vandaag nog contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan weet u al binnen 24 uur precies waar u aan toe bent, u ontvangt namelijk al binnen 24 uur een reactie op uw offerte-aanvraag.

Neem gerust contact op als u meer wilt weten over een een Forbo Marmoleum Splash vloer of u een andere vraag heeft. De medewerkers staan u graag te woord.

5% korting op de gehele offerte!

Nancy helpt je graag verder

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157