Marmoleum Terra

Marmoleum Terra brengt de natuur naar binnen. Deze prachtige vloer geeft de ruimte met haar subtiele marmertekening een neutrale en rustige uitstraling. De vloeren uit de Marmoleum Terra collectie doen denken aan steen, rots en aarde. Door het rustige uiterlijk zijn deze vloeren geschikt voor iedere ruimte in het huis. Het dessin kan moeiteloos worden gecombineerd of op zichzelf worden gebruikt. Kies voor deze vloer uit de marmoleum collectie en breng de natuur naar binnen!

Toont alle 4 resultaten

Forbo Marmoleum Terra: geïnspireerd op stollingsgesteenten

De Marmoleum Terra vloeren zijn geïnspireerd op stollingsgesteenten. De verfijnde gemarmerde look is gecombineerd met geweldige vuil verhullende eigenschappen. Heeft u een huisdier dat veel verhaart, of zoekt u naar een vloer waarop stof niet opvalt? Dan is een vloer uit deze collectie de perfecte optie voor u.

Hij is namelijk gemakkelijk schoon en mooi te houden. Daarnaast zijn alle vloeren uit deze collectie CO2-neutraal geproduceerd en draagt het materiaal ook nog eens bij aan een gezond binnenklimaat. Waarom kiest u voor deze op de natuur geïnspireerde vloer?

De vloer is:

  • Voor 97% gemaakt van natuurlijke materialen
  • Volledig CO2 neutraal
  • Draagt bij aan gezond binnenklimaat
  • Planet friendly en design gaan hand in hand

Goede kwaliteit én de beste service

Kies voor een Forbo Marmoleum Terra vloer voor De Vloerenspecialist aan Huis en u weet zeker u gegarandeerd bent van de beste kwaliteit. De medewerkers hebben namelijk jarenlange ervaring. Ze weten dus als geen ander dat de keuze voor een mooie en kwalitatieve vloer niet zomaar een keuze is. Een vloer gaat immers jarenlang mee en zorgt voor de nodige sfeer in huis.

Bij De Vloerenspecialist aan huis vindt u om deze reden de mooiste kwalitatieve marmoleum vloeren die duurzaam zijn én goed zijn voor het milieu. Tevens vindt u bij ons perfecte onderhoudsproducten en kunnen wij uw vloer van een Interfloor tapijt voorzien.

Wanneer u kiest voor de specialist op het gebied van vloeren, geniet u van een hoop voordelen:

  • Prijzen inclusief leggen en egaliseren
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een offerte op maat binnen 24 uur
  • Gratis advies aan Huis

Al veel tevreden klanten gingen u voor

Dennis heeft bij ons in de gang, woonkamer en keuken marmoleum gelegd. Daar zijn wij zeer tevreden over. De communicatie verliep perfect. Dennis denkt mee, beantwoordt al je vragen en is duidelijk over wat hij gaat doen. Hij levert de beste kwaliteit. Een echte vakman!

U ontvangt de offerte binnen 24 uur!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u overtuigd van de voordelen die een vloer uit de Marmoleum Terra collectie met zich meebrengt? Misschien heeft u tussen het aanbod al een vloer gezien die perfect in uw huis past. Wanneer u voor een Marmoleum Terra vloer van Forbo kiest, kiest u voor het milieu én voor een prachtige vloer.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, u ontvangt al binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag. Als u nog vragen heeft of verder wilt informeren kunt u altijd contact opnemen. De deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157