Allura Wood

Als u op zoek bent naar een vloer van Forbo Allura Wood bent u bij De Vloerenspecialist aan Huis uit Amsterdam aan het juiste adres! De vloeren van Allura Wood geven het gevoel van een houten vloer, maar beschikken over de voordelen van de Luxe PVC vloeren. De Forbo Allura Wood PVC-vloeren van De Vloerenspecialist aan Huis geven uw huis net dat extra beetje extra sfeer dat het nodig heeft.

Resultaat 1–15 van de 43 resultaten wordt getoond

Onze Forbo Allura Wood vloeren

Een houten vloer geeft de ruimte veel sfeer, maar toch kent een houten vloer veel nadelen. Dit is dan ook de reden dat de PVC tegels of stroken van Allura Wood van het merk Forbo, die te koop zijn bij De Vloerenspecialist aan Huis uit Amsterdam, een goede keuze zijn. De collectie Allura Wood vloeren van het merk Forbo bestaat uit verschillende authentieke houtdessins waar u een keuze uit kunt maken.

De stroken van de Allura Wood collectie zijn niet van echt hout te onderscheiden omdat ze mat zijn en beschikken over een natuurlijk reliëf. Wanneer u kiest voor een echte houten vloer bestaat de kans op splinters en krakende vloeren. Daar komt nog bij dat een echte houten vloer goed onderhouden moet worden door de vloer op te schuren, te oliën en te lakken. Een Allura Wood vloer van Forbo heeft geen onderhoud nodig.

Wanneer u kiest voor een Forbo Allura Wood vloer geniet u van de voordelen van een echte houten vloer, maar wordt u niet getroffen door de nadelen van het hebben van een echte houten vloer.

Misschien gaat u voor een klassiek ogende vloer, of heeft een andere opvallendere vloer wel uw voorkeur.

Over De Vloerenspecialist aan Huis

We vertellen u graag wat meer over De Vloerenspecialist aan Huis. De naam van het bedrijf zegt al genoeg. De Vloerenspecialist aan Huis uit Amsterdam is dé specialist op het gebied van vloeren, dus ook op het gebied van Allura Wood vloeren van het bekende merk Forbo.

Het assortiment van dit bedrijf bestaat enkel uit vloeren van de allerbeste kwaliteit die ook nog eens duurzaam zijn. Dennis is de oprichter van De Vloerenspecialist aan Huis. Omdat hij al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de vloerenbranche weet hij als geen ander aan welke kenmerken een goede Allura Wood vloer van Forbo moet voldoen.

Goede kwaliteit en service staan dan ook erg hoog in het vaandel bij De Vloerenspecialist aan Huis uit Amsterdam. Naast het bestellen van een nieuwe vloer op maat, kan De Vloerenspecialist aan Huis de installatie van de Allura Wood vloer ook voor u uitvoeren!

U kiest voor de aanschaf en de installatie van een vloer voor De Vloerenspecialist aan Huis omdat:

  • Persoonlijke service van eigenaar Dennis
  • Gratis advies en een gratis offerte op maat
  • Binnen 24 uur ontvangt u de gratis offerte
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het vak

Voor een Allura Wood vloer van Forbo bent u hier aan het juiste adres

Bent u overtuigd van de voordelen van een vloer die u kunt bestellen bij De Vloerenspecialist aan Huis? Neem dan gerust contact op voor het maken van een afspraak met eigenaar Dennis of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan weet u precies wat de Forbo Allura Wood vloer van De Vloerenspecialist aan huis uit Amsterdam u precies gaat kosten.

Als u vragen heeft kunt u ook terecht bij de professionele en ervaren medewerkers van De Vloerenspecialist aan Huis. Ze helpen u graag verder bij uitzoeken en installeren van de Allura Wood vloer van het Nederlandse merk Forbo.

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157