Vloerenspecialistaanhuis.nl

Vinyl vloer amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf in Amsterdam waar u goedkoop een vinyl vloer op maat kunt bestellen? Dan bent u bij Vloerenspecialist aan Huis aan het juiste adres beland. Als specialist op het gebied van vloeren hebben bij een breed aanbod aan vinyl vloeren.

(4,5) Fantastische resultaten (51) beoordelingen

Zoekt u een nieuwe vinyl vloer in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u goedkoop een vinyl vloer op maat kunt bestellen? Dan bent u bij Vloerenspecialist aan Huis aan het juiste adres beland. Als specialist op het gebied van vloeren hebben bij een breed aanbod aan vinyl vloeren in Amsterdam. Deze kunnen we ook voor u leggen.

Wij hebben daar al ruim 20 jaar ervaring mee. De vinyl vloer wordt geleverd door de bekende leverancier Forbo, welke in de vloerenwereld bekend staat om zijn hoog kwalitatieve vloeren. Met een vinyl vloer kiest u voor een duurzame vloer die nog lang mooi blijft.

Bij Vloerenspecialist aan Huis kunt u deze op maat bestellen. Indien gewenst kunnen we bij u thuis langs komen om u persoonlijk te adviseren. Wilt u daarvoor een afspraak maken of wilt u een gratis prijsopgave op maat ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

De voordelen van een vinyl vloer

Als u op zoek bent naar een geschikte vloer zijn de mogelijkheden talloos. Door te kiezen voor een vinyl vloer in Amsterdam kiest u voor een vloer van goede kwaliteit, die allerlei voordelen met zich mee brengt. Vloeren gemaakt van vinyl zijn erg duurzaam en gaan dus lang me. Bij goed onderhoud blijft de vinyl vloer nog lang mooi. Het onderhoud van de vloer is eenvoudig. Naast deze twee voordelen zijn vinyl vloeren ook erg comfortabel. Dit komt vanwege hun veerkracht en hoge kwaliteit.

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten dessins te verkrijgen en dan ook nog in verschillende kleuren. Er is voor ieder wat wils wat in ons groot assortiment:

  • Novilon Nova
  • Novilon Bella
  • Novilon Prima
  • Novilon Viva hout
  • Novilon Viva steen
  • Novilon VT Wonen

In het bijzonder is de vloer geschikt voor starters, aangezien deze zeer betaalbaar is, al is de vloer vanwege zijn duurzaamheid, makkelijke onderhoud en comfort ook geschikt voor ervaren woongebruikers. Vraagt u gerust een staal aan als u wilt kijken hoe de vinyl vloer bij u thuis staat.

Over de Vloerenspecialist aan Huis in Amsterdam

In 2017 heeft Dennis, de eigenaar van Vloerenspecialist aan Huis, zijn droom gerealiseerd door zijn eigen bedrijf op te richten. Hij heeft al ruim 20 jaar werkervaring in de vloerenbranche en kan dus met recht een echte vakman genoemd worden. De administratieve aspecten van het bedrijf worden waargenomen door Nancy. Zij beantwoord uw vragen, neemt klachten in behandeling en maakt de offertes aan.

Vloerenspecialist aan Huis levert naast de vinyl vloeren ook vloeren van PVCmarmoleum of goedkoop laminaatDeze kunnen we op maat leveren. U kunt ons inschakelen voor het onderhouden, egaliseren of het leggen van een vinyl vloer in Amsterdam.

Vinyl vloer kopen en laten leggen?

Als u ook een vinyl vloer op maat wilt bestellen kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u van gratis advies voorzien en bij u thuis langs komen voor persoonlijke service en advies op locatie.


Ook kunnen we gratis, binnen 24 uur, een vrijblijvende offerte opstellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 3419597 of 06 – 45771157, per e-mail of middels het contactformulier op onze website.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de prijzen voor een nieuwe vloer?

De prijzen van onze vloeren staan vermeld op onze website. Voor een volledig beeld van de kosten is het nodig om de maten/plattegrond door te geven aan onze specialist. Op basis van die informatie maken wij een vrijblijvende offerte op maat. Mochten de maten/plattegrond onduidelijk zijn dan kan onze specialist op locatie dit uitzoeken voor u.

Wat is de levertijd van de nieuwe vloer?

Doorgaans worden onze vloeren geleverd tussen 1 á 2 weken. Wanneer u het leggen door ons wilt laten verzorgen kiezen wij samen een juist moment van leveren en leggen. De levertijd is bij ieder type vloer anders. Voor meer informatie over onze levertijd en legservice kunt u het beste vrijblijvend contact opnemen met onze adviseur.

Doen jullie ook aan legadvies op locatie?

Ja. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen van marmoleum, pvc, vinyl of tapijt? In uw woonkamer, slaapkamer badkamer of gang? Onze specialist komt op afspraak bij u langs om advies te geven. Op basis van de besproken wensen wordt er een offerte op maat gemaakt.

Krijg ik garantie op de nieuwe vloer?

Ja. Onze specialisten installeren de vloer volgens de richtlijnen van Forbo Flooring. Hierdoor krijgt u een fabrieksgarantie van 15 jaar op de vloer. Wilt u meer informatie over deze garantie, neem dan contact op met onze adviseur.

Welke soorten vloeren hebben jullie?

Wij zijn de specialist op het gebied van vloeren en daarom vindt u bij ons een ruim aanbod die wij speciaal voor u op maat kunnen maken. Al onze producten zijn duurzaam en van goede kwaliteit.


U vindt bij ons de volgende type vloeren


Meer informatie over alle vloeren vindt u op de speciale productpagina’s.

Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe vloer gelegd is?

Het is natuurlijk afhankelijk van de oppervlakte van uw vloer, de indeling van de plek en eventuele extra werkzaamheden zoals het plaatsen van plinten. Gemiddeld kunt u rekening houden met 2 á 4 dagen, er zijn echter ook vloeren die in 1 dag gelegd kunnen worden. Wanneer onze specialist uw locatie en wensen weet kan hij u een goede tijdsindicatie geven.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten over het leggen van een vloer in Amsterdam en omstreken of wilt u gratis advies ontvangen? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren. Indien gewenst kunnen we bij u thuis langs komen om u persoonlijk te adviseren.

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157