Marmoleum Concrete

Marmoleum is al jaren een populaire keuze voor vloeren vanwege zijn duurzaamheid en stijlvolle uitstraling. Het is gemaakt van natuurlijke materialen, wat betekent dat het niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van de mensen die erop lopen. Een van de nieuwste trends op het gebied van marmoleum vloeren is Marmoleum Concrete, ook bekend als Forbo Concrete beton.

Resultaat 1–15 van de 29 resultaten wordt getoond

Wat is Marmoleum Concrete?

Marmoleum Concrete is een type marmoleumvloer dat eruitziet als beton, maar de duurzaamheid heeft van marmoleum. Het heeft een unieke textuur die lijkt op die van beton, maar het is veel zachter en comfortabeler om op te lopen. Het is gemaakt van natuurlijke materialen zoals lijnzaadolie, hars, houtmeel en kalksteen. Deze materialen maken het niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk.

Waarom kiezen voor marmoleum Concrete?

Er zijn verschillende redenen waarom marmoleum Concrete een geweldige keuze kan zijn voor uw vloer. Hieronder staan er een aantal op een rijtje:

1. Duurzaamheid

Marmoleum vloeren zijn gemaakt van natuurlijke materialen, wat betekent dat het een duurzame keuze is. Het gaat lang mee en is bestand tegen krassen en slijtage. Dit maakt het perfect voor drukke huishoudens of commerciële ruimtes.

2. Milieuvriendelijkheid

De vloeren zijn niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk. Het is gemaakt van natuurlijke materialen en is biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat het niet schadelijk is voor het milieu als het wordt weggegooid.

3. Stijlvol en trendy

Marmoleum Concrete heeft een unieke textuur die lijkt op die van beton, maar het is veel zachter en comfortabeler om op te lopen. Het geeft een stijlvolle en trendy uitstraling aan uw vloer. Het past goed bij moderne interieurs en minimalistische ontwerpen.

4. Gemakkelijk in onderhoud

Marmoleum Concrete vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud. Het kan worden schoongemaakt met een stofzuiger en een vochtige doek. Het hoeft niet vaak te worden gereinigd en is bestand tegen vlekken en vuil.

Marmoleum bij Vloerenspecialist aan Huis

Als u op zoek bent naar een moderne en trendy vloer die ook nog eens goed is voor het milieu, dan is marmoleum concrete de perfecte keuze. Met ruim 20 jaar aan werkervaring in de vloerenbranche heeft Vloerenspecialist aan Huis de kennis in huis om het beste advies te leveren. Wilt u dat wij langskomen om ruimtes bij u op locatie op te meten? Dan kunt u daarvoor een afspraak met ons maken. Binnen 24 uur krijgt u de offerte toegestuurd. Ook bij vragen over de marmoleum Concrete vloer staan we u graag te woord.

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157