Marmoleum Slate

Wij leveren verschillende soorten vloeren, waaronder marmoleum vloeren van het bekende Nederlandse bedrijf Forbo. Zo kunt u bij ons ook een Forbo marmoleum Slate vloer kopen. Deze marmoleum (of linoleum) vloer heeft qua uiterlijk veel weg van een stenen vloer. Het bevat een uniek reliëftextuur dat voor de esthetiek van natuursteen zorgt. De vloer, die veel warmte en puurheid uitstraalt, is gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals lijnzaadolie, kurk of houtmeel, hars en jute. Deze grondstoffen zijn rijkelijk aanwezig op onze planeet en kunnen via een milieuvriendelijk productieproces tot een duurzame, hoogwaardige vloer omgetoverd worden.

Filter

Toont alle 5 resultaten

De kenmerken van de Forbo marmoleum Slate vloer

Vandaag de dag wordt steeds vaker voor een marmoleum vloer gekozen. Vloeren zoals de Forbo marmoleum Slate vloer beschikken namelijk over diverse kenmerken die erg voordelig zijn. Zo kunt u kiezen uit diverse dessins en verbetert het reliëf van de vloer ook de slipweerstand. Daarnaast biedt de vloer ook verschillende andere voordelen:

  • Past goed bij moderne of trendy panden;
  • Milieukeur: gemaakt van natuurlijke grondstoffen, CO2 neutraal, PVC vrij en erg duurzaam;
  • Gunstig geprijsd;
  • Het kost weinig moeite om te onderhouden;
  • Afwerking van hoge kwaliteit;
  • Is zowel hitte-, vocht-, slijtage- als krasbestendig;
  • Veerkrachtig;
  • Trekt geen vloer aan, waardoor het een goede keuze voor mensen met luchtwegproblemen is;
  • Gaat prima samen met vloerverwarming.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Vloerenspecialist aan Huis is een onderneming uit Amsterdam dat zich specialiseert in vloeren. Wij leveren vloeren op maat in  Amsterdam en omstreken, Wij leveren, installeren kunnen deze ook in onderhoud verrichten.

Het bedrijf werd in 2017 opgericht door Dennis. Met al meer dan 20 jaar aan ervaring in de vloerenbranche is hij daadwerkelijk een specialist op het gebied van vloeren te noemen. Hij heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan en komt graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren.

Er kunnen dan ook metingen worden uitgevoerd om een prijsopgave op maat op te stellen voor de Forbo marmoleum Slate vloer of een andere vloer. U ontvangt die offerte altijd binnen 24 uur.

Wij komen graag bij u langs op locatie!

Vloerenspecialist aan Huis komt graag bij u langs voor een adviesgesprek en een offerte op maat. Voor verdere vragen over de Forbo marmoleum Slate vloer of het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Zomerkorting t/m 30 september!

Nancy helpt je graag verder

Nu 10% korting op alle vloeren! De korting zal automatisch in uw offerte verwerkt worden.

Bel ons nu via 06-45771157