mFLOR Authentic Oak XL PVC vloeren

Ontdek de betoverende pracht van MFLOR Authentic (Water) Oak XL Luxe PVC vloeren! Breng de tijdloze elegantie van eikenhout in huis met deze vloeren die een tijdloze stijl, een natuurlijke uitstraling en duurzaamheid met elkaar verenigen. De Authentic Oak XL ontwerpen stralen natuurlijke schoonheid uit en geven elke ruimte een warme uitstraling. Kies uit diverse verfijnde patronen en texturen om je interieur te verrijken. Ontdek ons mFLOR aanbod.

Toont alle 7 resultaten

Alle voordelen op een rij

Steeds meer mensen – zowel particulieren als bedrijven – kiezen voor topkwaliteit PVC vloeren, onder andere van merken als mFLOR en uit series zoals de Authentic Oakl XL-serie. Waarom? Heel eenvoudig:

  • Voordelig: vergeleken met alternatieven zoals houten vloeren, is dit type vloer een stuk betaalbaarder
  • Gemak van installatie & onderhoud: hoe gemakkelijker het leggen van de vloer, hoe korter u in de rommel leeft
  • Sterk & slijtvast: een PVC is sterk en slijtvast, waardoor deze zeer lang meegaat – helemaal als u kiest voor een topkwaliteit mFLOR PVC vloer!
  • Geluidsdempende werking: de mFLOR Authentic Oak XL vloeren hebben, net zoals andere vloeren van dit type, van zichzelf een geluidsdempende werking
  • Tal van mogelijkheden op gebied van kleuren en patronen: zoals de Oak XL en de mFLOR Authentic Water Oak series laten zien zijn PVC vloeren zeer veelzijdig
  • Geschikt voor vloerverwarming: tegenwoordig geen overbodige luxe

mFLOR Authentic Oak (XL) PVC vloeren: sterk, slijtvast en waterbestendig

Zegt u mFLOR, dan zegt u fraaie, natuurlijke ogende PVC vloeren van uitstekende kwaliteit. De mFLOR Authentic Oak XL-serie kenmerkt zich door zijn natuurlijke uitstraling en ‘feel’. Dankzij mFLOR’s unieke productietechnieken ziet deze vloer er niet alleen natuurlijk, maar voelt die ook zo aan. Verder is dit type vloer gemakkelijk te installeren, eenvoudig schoon te houden, zeer slijtvast en volledig bestand tegen water. En met slijtvast bedoelen we ook écht slijtvast: gemiddeld gaan deze vloeren zo’n 25 jaar mee. Daarnaast is dit type vloer ook geschikt voor vloerverwarming en bevordert het dankzij geluidsabsorberende eigenschappen de akoestiek in huis.

Waarom Vloerenspecialist aan Huis?

  • Gratis meet-en-leg service: we heten niet voor niets ‘Vloerenspecialist aan Huis’ – wij regelen het leggen van uw nieuwe vloer van A t/m Z
  • Laagste prijs garantie:
  • Korte levertijd: plaats snel uw bestelling of neem, bij vragen of spoed, contact met ons op
  • Milieuvriendelijke producten: duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel

Ontdek ons aanbod mFLOR Authentic Oak XL vloeren

In ons assortiment vindt u verschillende mFLOR Oak XL PVC vloeren. Deze hebben een natuurlijke, authentieke uitstraling en zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Denk hierbij aan het rustige mFLOR Oak XL Calabria, Piedmont, Apulia, Liguria, Lombardia of Sardinia. Volop keuze!

Andere mFLOR vloeren: Authentic Water Oak, River Oak XL & meer

Binnen de bredere mFLOR Authentic collectie vindt u nog tal van andere vloeren. Bent u hier benieuwd naar? Neem dan gerust een kijkje naar ons assortiment van mFLOR PVC vloeren!

Prijzen (inclusief leggen)

Vloeren van mFLOR vallen over het algemeen in het hogere segment. Zo ook de ‘Authentic Oak’-serie. Er is natuurlijk een goede reden voor deze hogere prijs: de mFLOR Authentic (Water) Oak vloeren gaan jaren of zelfs decennia mee, zijn van uitstekende kwaliteit, bieden comfort en zijn een genot voor het oog.

Vraag direct een staal of breng een bezoekje aan onze showroom!

Wilt u uw toekomstige mFLOR Authentic (Water) Oak XL vloer eerst in het echt zien voor u de knoop doorhakt? Vraag dan direct een staal aan of breng een bezoek aan onze showroom in Purmerend. Neem voor laatstgenoemde contact met ons op (verkoop@vloerenspecialistaanhuis.nl of 0299 786 903). Ook kunt u natuurlijk direct een offerte aanvragen.

Heeft u informatie of advies nodig? In dat geval kunt u ook contact met ons opnemen – wij geven u graag gratis en vrijblijvend advies.

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157