Vloerenspecialistaanhuis.nl

Installatie

Bij De Vloerenspecialist aan Huis bent u niet alleen aan het juiste adres om een nieuwe vloer op maat te bestellen, wij kunnen u namelijk ook helpen met de installatie en afwerking van uw vloer.

(4,5) Fantastische resultaten (51) beoordelingen

Installatie

Bij De Vloerenspecialist aan Huis bent u niet alleen aan het juiste adres om een nieuwe vloer op maat te bestellen, wij kunnen u namelijk ook helpen met de installatie en afwerking van uw vloer. Wilt u graag dat uw nieuwe vloer wordt gelegd door een specialist in Amsterdam en omstreken? Of heeft u simpelweg geen tijd om zelf dit klusje te klaren?

De Vloerenspecialist aan Huis staat dan graag voor u klaar en voert dit graag voor u uit. Daarbij gaan we pas naar huis als u tevreden bent over het eindresultaat. Dat is een garantie op de vloeren wat wij bieden..

Afwerking vloer

Als u een nieuwe vloer laat installeren dan wilt u natuurlijk dat deze zo mooi mogelijk wordt gelegd en wordt afgewerkt. Als aanvulling op de installatie leveren wij plinten en diverse (trap)profielen. Deze zijn van het beste materiaal en zijn beschikbaar in diverse kleuren. Samen met u kiezen we zorgvuldig de plinten en profielen uit die het beste staan bij uw nieuwe vloer.

Hulp nodig bij de installatie van uw vloer?

Heeft u een mooie nieuwe vinyl, tapijt, pvc of marmoleum vloer uitgekozen? En heeft u hulp nodig bij de installatie van uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op, want we helpen u graag verder. Wij van De Vloerenspecialist aan Huis steken onze handen graag uit onze mouwen en weten als geen ander hoe ze uw vloer op een zo’n professioneel mogelijke manier kunnen leggen en hoe ze deze zo mooi mogelijk kunnen afwerken.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. We beantwoorden ze graag

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten over het leggen van een vloer in Amsterdam en omstreken of wilt u gratis advies ontvangen? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren. Indien gewenst kunnen we bij u thuis langs komen om u persoonlijk te adviseren.

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157