Vloerenspecialistaanhuis.nl

Linoleum vloer Amsterdam

Ontdek de voordelen van een linoleum vloer voor jouw woning in Amsterdam. Gemakkelijk schoon te houden en duurzaam. Linoleum is de perfecte keuze.

(4,5) Fantastische resultaten (51) beoordelingen

Een linoleum vloer in Amsterdam gezocht?

Bent u op zoek naar een linoleum vloer in Amsterdam op maat? Wij van de Vloerenspecialist aan Huis zijn gespecialiseerd in het leveren van vloeren op maat en helpen u graag verder. Als u niet handig bent met het leggen van de linoleumvloer kunt u ons ook inschakelen. Wij hebben al meer dan 20 jaar werkervaring in de vloerenbranche en kunnen de vloer op vakkundige wijze voor u leggen.

 

Wat is een linoleum vloer?

De linoleum vloer is een populaire vloersoort die 100% gemaakt wordt van natuurproducten en vrij is van PVC. De vloer is een samenstelling van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Het resultaat is een duurzame vloer (CO2 neutraal) van hoge kwaliteit die zeer lang meegaat. Daardoor behoort de linoleumvloer tot de meest milieuvriendelijke vloeren van de wereld.

Forbo: leverancier van linoleum vloeren

Al onze vloeren worden geleverd door Forbo, een bekende leverancier in de wereld van de vloeren. De linoleumvloeren van Forbo staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Forbo heeft als doel om een excellente vloer te creëren met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Kortom: een hygiënische vloer geïnspireerd door de natuur.

Marmoleum vloer

De linoleum vloer is ook wel bekend onder de merknaam Marmoleum vloer. Op onze website vindt u onze ruime Marmoleum collectie. Een Marmoleum vloer is te verkrijgen in tal van kleuren, vormen en motieven. De Forbo vloeren uit onze collectie kunnen gecombineerd worden met vloerverwarming.


  • Marmoleum Real: het grootste productaanbod in de Marmoleum collectie. Elk dessin uit deze serie is opgebouwd uit twee tot vijf kleuren die worden samengebracht in een subtiele marmerstructuur.
  • Marmoleum Vivace: een levendige en meest uitgesproken vloerbedekking. Deze vloerbedekking wordt gemaakt met 6 tot 8 kleuren. Waardoor een kameleonachtig vloer ontstaat.
  • Marmoleum Walton: de meest representatieve linoleum vloer. Walton vloeren hebben een glad en minimalistisch oppervlak en bescheiden materiaalexpressie.

Nieuwe collectie 2024

Marmoleum walton 3378 stucco

Oorspronkelijke prijs was: €52,95.Huidige prijs is: €49,95. per M²

Marmoleum walton 3374 cobalt grey

Oorspronkelijke prijs was: €52,95.Huidige prijs is: €49,95. per M²

Marmoleum cocoa 3585 stracciatella

Oorspronkelijke prijs was: €53,95.Huidige prijs is: €49,95. per M²

Marmoleum cocoa 3596 hummus

Oorspronkelijke prijs was: €53,95.Huidige prijs is: €49,95. per M²

Populaire vloeren

Marmoleum VT wonen Clay Cocoa vtw109

Oorspronkelijke prijs was: €52,95.Huidige prijs is: €49,95. per M²

Marmoleum walton titanium 3369

Oorspronkelijke prijs was: €52,95.Huidige prijs is: €49,95. per M²

Marmoleum concrete 3749 Arctic

Oorspronkelijke prijs was: €52,95.Huidige prijs is: €49,95. per M²

Marmoleum cocoa earl grey chocolate 3582

Oorspronkelijke prijs was: €53,95.Huidige prijs is: €49,95. per M²

Authentieke en luxe uitstraling

Door te kiezen voor een linoleum vloer te Amsterdam kiest u voor een vloer die allerlei voordelen met zich mee brengt. Het is dan ook niet voor niets een populaire vloer. Omdat de vloer gemaakt wordt van natuurproducten heeft deze een authentieke en designachtige uitstraling. Het feit dat de vloer bestaat uit natuurproducten maakt de linoleumvloer ook geschikt voor mensen die hypoallergeen zijn.

De voordelen van een linoleum vloer

De linoleum vloer biedt ook diverse andere voordelen. Wij zetten ze voor u op een rijtje:


  • De linoleum vloer is erg makkelijk om te onderhouden.
  • De vloer is duurzaam en blijft lang mooi.
  • Ook is de linoleumvloer slijtvast, waardoor deze lang kwalitatief goed blijft.

Krijg een impressie en vraag een voorbeeldstaal aan

Vloerenspecialist aan Huis heeft het bieden van persoonlijke service hoog in het vaandel staan. U kunt daarom met ons een afspraak maken voor passend advies bij u op locatie. Wij komen dan bij u langs om u advies op maat te geven over de linoleum vloer in Amsterdam. Ook is het mogelijk dat we u een staal toesturen, zodat u alvast kunt kijken hoe de vloer eruit ziet in bijvoorbeeld uw woonkamer.

Laminaat, tapijt en vinyl

Wij leveren dus een marmoleum vloer, maar ook vloeren gemaakt van vinyl, Novilon, pvc, laminaat en tapijt. Wij kunnen ook de installatie van de linoleum, marmoleum en laminaat vloeren in Amsterdam onderhanden nemen. U weet dan zeker dat de vloer door een echte professional wordt gelegd.

Meer dan 20 jaar ervaring en scherpe prijzen

Eigenaar Dennis van Vloerenspecialist aan Huis heeft in 2017 zijn droom waargemaakt door zijn eigen bedrijf op te richten. Hij is al meer dan 20 jaar werkzaam in de vloerenbranche en weet dus echt waar hij mee bezig is. Op administratief vlak wordt hij bijgestaan door Nancy. Zij stelt de offertes op en is het contactpersoon voor uw vragen en klachten.


Wij hanteren scherpe prijzen voor de vloeren die wij aanbieden. U ziet de prijzen per vierkante meter als u op de gewenste linoleum vloer klikt. Onze prijzen zijn inclusief BTW, 2 mm vloer egaliseren en het leggen van de Marmoleum vloer.

Neem direct contact op voor een marmoleum vloer

Zou u graag gratis advies van ons ontvangen over uw linoleum vloer en wilt u daarom een afspraak met ons maken? Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Voor al deze redenen kunt u contact met ons opnemen.

Vloerenspecialist aan Huis

De Wherelanden 130

1441 ZM Purmerend

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten over het leggen van een vloer in Amsterdam en omstreken of wilt u gratis advies ontvangen? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren. Indien gewenst kunnen we bij u thuis langs komen om u persoonlijk te adviseren.

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157