Vloerenspecialistaanhuis.nl

Vloeren Purmerend

Bent u benieuwd naar de verschillende vloeren in Purmerend die wij van de Vloerenspecialist aan Huis aanbieden? Bekijk het aanbod en vraag een offerte aan

(4,5) Fantastische resultaten (51) beoordelingen

Vloeren in Purmerend gezocht?

Oriënteert u zich op verschillende vloeren in Purmerend, maar weet u maar niet welke vloer het best in de ruimte past? Wij van de Vloerenspecialist aan Huis beschikken over een uitgebreid aanbod aan vloeren van de beste kwaliteit. Van een PVC vloer in Purmerend tot een vinyl vloer, linoleum of tapijt.

Uitgebreide collectie

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve vloeren in de omgeving van Purmerend. Van een PVC vloer die lijkt op een houten vloer tot tapijten. De Vloerenspecialist aan Huis is immers dé specialist op het gebied van vloeren. Deze vloeren maken we ook nog eens speciaal voor u op maat en zijn zeer duurzaam.

In ons assortiment vindt u de volgende producten:


Inclusief egaliseren en leggen

De prijzen die wij hanteren voor de vloeren zijn inclusief BTW, 2mm vloer egaliseren en het plaatsen van de vloer in Purmerend. Wij beschikken over een vast team stoffeerders dat graag voor vakkundige installatie zorgt.


Indien gewenst kunnen zij de vloer na het egaliseren leggen, ook afwerken. Wij leveren namelijk ook diverse bijpassende plinten en (trap)profielen. Samen met u selecteren we de plinten en profielen die het best bij uw nieuwe vloer passen.

Korte levertijd

Wanneer u een vloer bij ons bestelt, wordt deze al snel geleverd. Dat de levertijd zo kort is, betekent dat de meeste vloeren doorgaans tussen 1 á 2 weken geleverd worden. De levertijd verschilt per type vloer.


Wilt u het leggen van de vloer door ons laten uitvoeren? In dat geval nemen we contact met u op om een geschikt bezorgmoment en legmoment te bepalen. Wanneer u vragen heeft over de levertijd kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Nieuwe vloer kopen in Purmerend?

Wilt u een nieuwe vloer kopen in Purmerend, bijvoorbeeld een PVC vloer? Bekijk ons uitgebreide assortiment aan vloeren, maak een keuze en vraag een offerte aan. We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Een vloer is immers een belangrijk onderdeel van de ruimte en ons assortiment is zeer divers. Daarom komen we geheel gratis langs om u te adviseren over de verschillende vloeren.


Meer weten? Neem contact op via het contactformulier of bel naar 06 – 45771157. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur gerust een e-mail naar verkoop@vloerenspecialistaanhuis.nl. Graag helpen we u bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten over het leggen van een vloer in Amsterdam en omstreken of wilt u gratis advies ontvangen? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren. Indien gewenst kunnen we bij u thuis langs komen om u persoonlijk te adviseren.

Profiteer van ruim 6% korting!

Nancy helpt je graag verder

Tijdelijk ruim 6% korting op bijna alle Marmoleum vloeren. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157