Vloerenspecialistaanhuis.nl

Vinyl vloer Utrecht

Bent u op zoek naar een vinyl vloer in Utrecht? Bij Vloerenspecialist Aan Huis vindt u diverse vinyl vloeren in Utrecht. Vraag een offerte aan!

(4,5) Fantastische resultaten (51) beoordelingen

Vinyl vloer in Utrecht bestellen

Wilt u een nieuwe vinyl vloer in Utrecht kopen? Dat doet u via de Vloerenspecialist Aan Huis. Wij zijn specialist op het gebied van vloeren en wij hebben een ruim aanbod aan diverse vinyl vloeren in Utrecht. Doordat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben op het gebied van vloeren, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wilt u dat de vloer voor u gelegd wordt? Ook dat kunnen wij regelen.


U kunt bij ons de vloer op maat bestellen. Uiteraard kunnen wij u hier in adviseren, wanneer u dat wenst kan dat ook bij u thuis. U kunt direct contact opnemen voor meer informatie of een prijsopgave.

Voordelen van een vinyl vloer

Vinyl vloeren in Utrecht hebben diverse voordelen. Als u voor een vinyl vloer kiest, kiest u altijd voor kwaliteit. De vloeren zijn zeer duurzaam en gaan lang mee bij goed onderhoud. Dit onderhoud is tevens niet veel werk dus u hebt er weinig omkijken naar. Door de hoge veerkracht is een vinyl vloer tevens zeer comfortabel om op te lopen.

Een ander groot voordeel van deze soort vloeren, is dat ze zeer betaalbaar zijn. Ondanks dat de vloeren altijd zeer duurzaam zijn, makkelijk in onderhoud en comfort bieden, hangt er een scherp prijskaartje aan. Hierdoor is deze soort vloer een goede keuze wanneer u een starter bent.

Er is oneindig veel keus als het gaat om vloeren. Ook op het gebied van vinyl vloeren is er zeer veel keus. Wij hebben enkele opties voor u op een rijtje gezet:

  • Novilon Nova;
  • Novilon VT Wonen;
  • Novilon Bella;
  • Novilon Prima;
  • Novilon Viva Hout.

Weet u niet precies welke Novilon vloer in Utrecht geschikt is voor uw huis? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om u te adviseren omtrent de vloer. Dit kunnen wij gewoon bij u thuis doen. Tevens kunt u via onze website diverse stalen aanvragen. Dan kunt u de verschillende vloeren eerst bekijken en met elkaar vergelijken, voordat u een keuze maakt.

Bestel direct een vloer

Bent u op zoek naar vinyl vloeren in Utrecht? Plaats dan direct een bestelling via onze website als u al weet welke vloer uw voorkeur heeft. Wij bieden diverse Novilon vloeren in Utrecht aan. Wij voorzien u graag van gratis advies als u nog niet zeker weet welke vloer uw voorkeur heeft. Dit kunnen wij bij u op locatie doen.


Uiteraard kunnen wij ook een offerte voor u opstellen. Dit doen wij al binnen 24 uur. U weet dan precies waar u aan toe bent. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier, de e-mail of bel naar 020 – 3419597 of 06 – 45771157.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten over het leggen van een vloer in Amsterdam en omstreken of wilt u gratis advies ontvangen? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren. Indien gewenst kunnen we bij u thuis langs komen om u persoonlijk te adviseren.

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157