Vloerenspecialistaanhuis.nl

PVC vloeren in Amsterdam op maat

Bent u op zoek naar PVC vloeren in Amsterdam? Dan bent u van harte welkom bij Vloerenspecialist aan Huis. Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van PVC vloeren en helpen u graag verder.

U kunt bij ons een PVC vloer op maat bestellen. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen voor het installeren en onderhouden van de vloer. We beschikken over ruim 20 jaar ervaring met het leggen van vloeren en kunnen u daarom echt vakmanschap leveren.

(4,5) Fantastische resultaten (51) beoordelingen

Kwalitatieve PVC vloeren in Amsterdam

Waarom kiezen voor een van de PVC vloeren in Amsterdam van Vloerenspecialist aan Huis?

 • Binnen 24 uur offerte op maat
 • Gratis advies aan Huis
 • Prijzen inclusief leggen en egaliseren
 • Meer dan 20 jaar ervaring in het vak

Bent u op zoek naar PVC vloeren in de regio Amsterdam Noord? Vloerenspecialist aan Huis is het juiste adres voor vloeren van PVC. Graag een gratis offerte op maat van ons krijgen? Neem dan contact met ons op of klik op de onderstaande button.

Ruime keuze aan PVC vloeren

De vloer krijgen we geleverd van het bedrijf Forbo, een bekende kwalitatieve leverancier in de vloerenwereld. De PVC vloer is een vloer met een kunststof bedekking, die de uitstraling van hout of natuursteen kan hebben. Bij Vloerenspecialist aan Huis hebben we een breed aanbod aan PVC vloeren in Amsterdam en omgeving, die we aanbieden tegen scherpe prijzen.

“Zeer slijtvaste PVC-vloeren vindt u bij Vloerenspecialist aan huis”

PVC vloeren van mFLOR

Een PVC-vloer van mFLOR beperkt loopgeluiden tot een minimum en is geschikt voor vloerverwarming en koeling. Daarnaast zijn PVC-vloeren van mFLOR vriendelijk in onderhoud en voorzien van een antislip laag. Daardoor bent u verzekerd van gebruiksgemak en een optimale levensduur. Een PVC-vloer van mFLOR is duurzaam en volledig recyclebaar. Bekijk onze collectie van PVC-vloeren nu op onze website.

Vloerenspecialist aan Huis voor uw PVC vloer in Amsterdam

Door de jaren heen hebben we gemerkt dat de PVC vloeren steeds populairder zijn geworden. Dat verrast ons niet, want deze vloer brengt namelijk allerlei voordelen met zich mee. We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

 • De PVC-vloer heeft een uitstraling van een stenen of houten vloer;
 • De vloer voelt ook als zodanig aan, vanwege het reliëf in de toplaag;
 • Een PVC vloer past zich snel aan een bepaalde temperatuur, wat de vloer zeer geschikt maakt voor bijvoorbeeld vloerverwarming;
 • De PVC-vloeren zijn eenvoudig te onderhouden en kunnen goed tegen water;
 • Ook is de PVC vloer voorzien van een antislip laag;
 • De PVC vloer is duurzaam en sterk.

Bij Vloerenspecialist aan Huis bieden we persoonlijke service. Indien gewenst komen we bij u op locatie langs om u persoonlijk te adviseren.

“Een PVC-vloer past zich snel aan de temperatuur in de ruimte”

Vloerenspecialist aan Huis: hoogwaardige PVC vloeren

Vloerenspecialist aan Huis is een bedrijf dat in 2017 is opgericht door Dennis. Hij is de eigenaar en degene met meer dan 20 jaar werkervaring in de vloerenbranche. Dennis staat voor vakmanschap en is een persoon die met u meedenkt, om u zo te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Dennis werkt samen met Nancy. Zij verzorgt het administratieve gedeelte, neemt uw vragen en klachten in behandeling en maakt de offertes aan.

Andere soorten vloeren in ons assortiment

Vloerenspecialist aan Huis levert en legt naast de PVC vloer te Amsterdam ook vloeren van marmoleum, vinyl, laminaat en tapijt. Wij werken bij particulieren thuis en in zakelijke panden. Wij zorgen er altijd voor dat u een kwalitatief goede vloer krijgt voor een nette prijs.

“Wij hebben een grote collectie aan luxe PVC-vloeren”

De voordelen van een linoleum vloer

De linoleum vloer biedt ook diverse andere voordelen. Wij zetten ze voor u op een rijtje:


 • De linoleum vloer is erg makkelijk om te onderhouden.
 • De vloer is duurzaam en blijft lang mooi.
 • Ook is de linoleumvloer slijtvast, waardoor deze lang kwalitatief goed blijft.

Type vloer: laminaat, houten en vinyl vloeren

Naast hoogwaardige PVC vloeren hebben wij meerdere type vloeren. Zoals gezegd laminaat, marmoleum en vinyl vloeren. Maar onze collectie vloeren bestaat voor een groot gedeelte ook uit houten vloeren. Uiteraard leggen wij naast PVC-vloeren ook deze vloeren. Bekijk nu onze voorraad laminaat en houten vloeren.

PVC visgraat vloeren

Iets wat tegenwoordig zeer populair is, is een visgraat vloer. Het goede nieuws voor u is dat u dit effect kunt bereiken met een PVC vloer. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van PVC vloeren en een visgraat motief? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem gerust contact op!

Zou u graag een PVC vloer in Amsterdam op maat willen bestellen? Of wilt u Vloerenspecialist aan Huis inschakelen voor het leggen of het onderhoud van PVC vloeren? Neem dan gerust even contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wij kunnen u gratis adviseren en tevens een geheel vrijblijvende prijsopgave op maat opstellen. Deze ontvangt u binnen 24 uur van ons. U kunt contact opnemen per telefoon via 020 – 3419597 of 06 – 45771157, per e-mail of door middel van het contactformulier op onze website.

Vloerenspecialist aan Huis

De Wherelanden 130

1441 ZM Purmerend

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten over het leggen van een vloer in Amsterdam en omstreken of wilt u gratis advies ontvangen? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren. Indien gewenst kunnen we bij u thuis langs komen om u persoonlijk te adviseren.

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157