Vloerenspecialistaanhuis.nl

Marmoleumvloer in Utrecht

Wilt u graag een marmoleum vloer in Utrecht kopen? Bekijk onze collectie marmoleum vloeren van Forbo en vraag persoonlijk advies aan op locatie.

(4,5) Fantastische resultaten (51) beoordelingen

Marmoleum vloer in Utrecht

Voor een vloer van marmoleum in Utrecht moet u bij de Vloerenspecialist Aan Huis zijn. Wij kunnen bij u thuis komen om u te adviseren over de vloer zodat u altijd een passende keuze kunt maken. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het leggen van marmoleum vloeren in Utrecht en omgeving. Wij kopen altijd onze vloeren in bij Forbo, een leverancier met een bekende naam in de vloerenwereld. U koopt bij ons dus altijd een vloer van hoge kwaliteit.

 

Marmoleum in Utrecht: niet zonder reden populair

Marmoleum is enorm in trek in Nederland – zo ook in Utrecht. En niet zonder reden. Dit komt doordat de vloer compleet gemaakt wordt van natuurproducten, zoals lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Dit geeft de vloer een unieke, authentieke uitstraling, maakt het zeer geschikt voor mensen met allergieën en zorgt ervoor dat het een van de meest ecologisch verantwoorde vloersoorten is. Andere voordelen van marmoleum als vloerbedekking in Utrecht zijn:


  • Zeer slijt- en krasvast: deze vloeren staan bekend om hun robuustheid en lange levensduur – marmoleum is slijt- en krasvast en kan zware belasting weerstaan.
  • Zo goed als onderhoudsvrij: Marmoleum is eenvoudig te reinigen en te onderhouden – het heeft een natuurlijke weerstand tegen vuil en stof, waardoor vlekken meestal met gewoon water worden verwijderd.
  • Tal van opties op het gebied van design: deze vloer komt in een breed scala aan kleuren en patronen, van subtiele, neutrale tinten tot heldere, levendige kleuren, er is altijd een optie die past bij uw interieur in Utrecht.
  • Comfortabel & geluidsisolerend: marmoleum voelt, in tegenstelling tot PVC of tegels, zacht en comfortabel onder de voeten en biedt goede geluidsisolerende eigenschappen.

Ontdek ons aanbod

Er zijn diverse marmoleum vloeren in Utrecht te verkrijgen. Deze verschillen van elkaar op gebied van kleur, patroon en, in sommige gevallen, prijs. Onze collectie bestaat uit diverse series van Forbo, waaronder de Cocoa, Concrete, Freso, Slate, Vivaco, VT Wonen en Bulletin Board series. Weet u niet precies welke vloer het beste is voor uw huis? Neem dan gerust contact met ons op.


Nieuwe collectie 2024

Marmoleum walton 3378 stucco

Oorspronkelijke prijs was: €52,95.Huidige prijs is: €49,95. per M²

Marmoleum walton 3374 cobalt grey

Oorspronkelijke prijs was: €52,95.Huidige prijs is: €49,95. per M²

Marmoleum cocoa 3585 stracciatella

Oorspronkelijke prijs was: €53,95.Huidige prijs is: €49,95. per M²

Marmoleum cocoa 3596 hummus

Oorspronkelijke prijs was: €53,95.Huidige prijs is: €49,95. per M²

Populaire vloeren

Marmoleum VT wonen Clay Cocoa vtw109

Oorspronkelijke prijs was: €52,95.Huidige prijs is: €49,95. per M²

Marmoleum walton titanium 3369

Oorspronkelijke prijs was: €52,95.Huidige prijs is: €49,95. per M²

Marmoleum concrete 3749 Arctic

Oorspronkelijke prijs was: €52,95.Huidige prijs is: €49,95. per M²

Marmoleum cocoa earl grey chocolate 3582

Oorspronkelijke prijs was: €53,95.Huidige prijs is: €49,95. per M²

Wat kost marmoleum?

De exacte kosten van marmoleum verschillen per klus. De prijs is namelijk afhankelijk van het gekozen marmoleum, de oppervlakte, noem maar op. In de regel is marmoleum wat prijziger dan PVC of laminaat, maar voor deze investering krijgt u wel een vloer die aanzienlijk langer mee gaat, van hogere kwaliteit is en een luxere uitstraling heeft. Overigens zijn de kosten bij ons altijd inclusief installatie – hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Benieuwd naar de exacte prijs van uw toekomstige marmoleum vloer in Utrecht? Vraag dan direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Waarom Vloerenspecialist aan Huis?

Vloerenspecialist aan Huis is dé aangewezen partij voor marmoleum. Wij leveren en leggen namelijk uitsluitend topkwaliteit vloeren van Forbo en geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies – zelfs op locatie. Dit is onderdeel van onze persoonlijke service.

Onze voordelen:

  • Zeer uitgebreid aanbod
  • Aantrekkelijke prijzen & leggen is inbegrepen
  • Binnen 24 uur een persoonlijke offerte
  • Wij leggen uw vloer binnen een maand

Plaats gelijk een bestelling

Weet u al welke marmoleum vloer in Utrecht uw voorkeur heeft? Bestel deze dan direct via onze website. Wij bieden marmoleum vloeren in diverse designs aan. Uiteraard kunt u eerst stalen aanvragen, zodat u zelf de vloeren kunt vergelijken en kunt zien wat het beste bij u past. Verder kunt u ons vragen voor persoonlijk advies. Hiervoor komen wij graag bij u langs.

Mocht u het liefst een offerte aanvragen, dan kan dat uiteraard. Klik dan op een van de onderstaande buttons om contact op te nemen via het contactformulier of om ons direct te bellen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten over het leggen van een vloer in Amsterdam en omstreken of wilt u gratis advies ontvangen? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren. Indien gewenst kunnen we bij u thuis langs komen om u persoonlijk te adviseren.

Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157