Vloerenspecialistaanhuis.nl

Marmoleumvloer in Haarlem

Ontdek hoe u met een Marmoleum vloer in Haarlem charme en een frisse nieuwe uitstraling in huis of kantoor kunt halen, terwijl u uw ruimte gemakkelijk schoon houdt. Onze Marmoleum vloeren worden geleverd door Forbo, een toonaangevende naam binnen de wereld van vloeren.

(4,5) Fantastische resultaten (51) beoordelingen

Een Marmoleum vloer in Haarlem gewenst?

Marmoleum is een populaire keuze voor in huis. Streeft u naar zowel esthetiek als ecologische duurzaamheid? Dan is dit materiaal niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Zo kost het weinig tijd om de vloer schoon te maken en heeft het van nature antibacteriële eigenschappen. Voor zowel woon- als werkruimtes is het milieuvriendelijke Marmoleum in Haarlem daarom uiterst geschikt, bijvoorbeeld als u kleine kinderen heeft of veel gasten over de vloer krijgt.

 

Wat is een Marmoleum vloer?

Een Marmoleum vloer is een stevig en duurzaam vloerbedekkingsmateriaal dat voornamelijk bestaat uit de natuurlijke producten lijnzaadolie, harsen, houtmeel, kalksteen en jute. Deze CO2-neutrale vloer ontstaat door deze natuurproducten samen te persen tot een stevig product dat waterbestendig is én makkelijk te onderhouden is. Het unieke van dit materiaal ligt in zijn veelzijdigheid. Doordat het beschikbaar is in een breed scala aan kleuren en dessins, zit er altijd een kleur of dessin tussen die naadloos in uw ruimte integreert.

Een greep uit de Marmoleum collecties in ons aanbod:

Is er een verschil tussen Marmoleum en Linoleum?

Het grote verschil tussen Marmoleum en linoleum, is dat Marmoleum een merknaam is van Forbo. Dit betekent dat wanneer we het over Marmoleum hebben, we vloeren gemaakt van linoleum bedoelen. Linoleum is een authentiek materiaal samengesteld uit natuurlijke ingrediënten dat al sinds de 19e eeuw bestaat. Daarom kan linoleum worden gezien als een algemene term voor dit type vloermateriaal, terwijl Marmoleum verwijst naar het specifieke product van Forbo.</p>De voordelen van een marmoleum vloer

Investeren in een Marmoleum vloer in Haarlem brengt tal van voordelen met zich mee. Naast het feit dat het een duurzame en milieuvriendelijke keuze is, biedt Marmoleum ook een unieke combinatie van comfort, stijl en hygiëne. Het materiaal is uiterst slijtvast. Hierdoor blijft het jarenlang mooi, zelfs in ruimtes met veel loopverkeer. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving. Kies voor Marmoleum in Haarlem en geniet van een vloer die schoonheid combineert met praktische voordelen.

Vraag een voorbeeldstaal aan

Bent u benieuwd hoe de vloer van marmoleum in Haarlem eruitziet? We komen graag bij u langs voor passend advies op locatie voor een Marmoleum vloer in Haarlem. Ook wanneer u een specifieke kleur of dessin online heeft gezien en u deze in het echt wilt bekijken, sturen we u graag een voorbeeldstaal toe. Op deze manier kunt u zien hoe het eruit ziet in uw woonkamer, keuken of kantoor.

Specialist op het gebied van vloeren met ruim 20 jaar ervaring

Bij Vloerenspecialist aan huis kunt u rekenen op ruim 20 jaar ervaring binnen de vloerenbranche. Hierbij hanteren wij scherpe prijzen, terwijl we u voorzien van persoonlijk advies en maatwerk oplossingen. Bent u op zoek naar een professional om Marmoleum in Haarlem te laten leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.Neem contact op of vraag een offerte aan

Heeft u interesse in Marmoleum in Haarlem? Vraag dan gepast advies aan! U kunt een afspraak met ons maken of een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook in het geval van vragen helpen we u graag verder.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over het leggen van een vloer in Haarlem en omstreken of wilt u gratis advies ontvangen? Neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien of indien gewenst bij u thuis langskomen.


Nu 5% korting op de gehele offerte!

Tijdelijk 5% korting op de gehele offerte, bovenop bestaande kortingen. De korting zal automatisch in de offerte berekend worden.

Bel ons nu via 06-45771157